smart2
laag
laag2
laag 3
laag 4

Lokatie

Theater AGNIETENHOF - Rabozaal
Sint Agnietenstraat 2 4001 NB Tiel

Theater Agnietenhof in Tiel

Looproutes vanaf station

(15 à 20 minuten lopen, zie kaartje).

Groene route. Loop het station uit aan de kant van het stationsgebouw. Loop aan de linkerkant langs de fietsenstalling de Stationsweg in. Na de Stationsweg/straat steek je de gracht over via de brede brug en loop de Waterstraat in die in het begin vrij breed is en plots smaller wordt. Na de winkels van Kruidvat en Etos ga je onmiddelijk rechtsaf een smal straatje in, de Kerkstraat. Aan het eind van deze straat sta je voor het Theater Agnietenhof.

Blauwe route. Een alternatieve route is langs de gracht. Dan verlaat je het stationsplein rechts en steek hier de weg over. De straat met de grote bomen, de Dr. Schaepmanstraat, volg je tot aan de Shell-pomp. Steek daar over. Ga nu via het gele slingerbruggetje (foto) de gracht over. Ga direct rechts en volg de gracht tot aan de St. Maartenskerk. Ga links vlak voor de toren en schuin rechts het kerkpad uit. Aan het einde van het pad sta je voor de ingang van het theater Agnietenhof

route van station naar Agnietenhofde gouden slingerbrug

Routebeschrijving per auto

Tiel ligt aan de A15 Nijmegen-Gorinchem. Je kunt kiezen tussen de afslagen Tiel-West (32) en Tiel (33).

Afslag Tiel-West (32)
Bovenaan de afslag rechtsaf richting Tiel (je ziet rechts de McDonalds). De eerste rotonde recht oversteken, je rijdt dan na een stukje Tiel binnen. Alle rotondes die je tegenkomt rechtdoor, tot de rotonde bij het goudkleurige Cultuurgebouw Zinder (Rechtbankstraat 1). Bij die rotonde moet je linksaf en kan je parkeren in de parkeergarage Westluidense Poort. Als je na het parkeren de garage uitloopt, zie je aan de overkant van de straat aan de linkerkant de Agnietenhof

Afslag Tiel (33)
Na de afslag richting centrum, aan de linkerkant zie je dan Hotel Van der Valk Tiel. Vervolg de weg tot je onder een viaduct doorgaat, daarna op rotonde rechts en rechtdoor rijden, ook bij de volgende rotondes, tot je over de Waalkade bent gereden. Bij de rotonde naast het goudkleurige Cultuurgebouw Zinder (aan uw rechterhand) ga je rechtsaf en dan kan je parkeren in de parkeergarage Westluidense Poort. Als je na het parkeren de garage uitloopt, zie je aan de overkant van de straat aan de linkerkant de Agnietenhof.

Parkeren

Je kunt parkeren in de naastgelegen parkeergarage Westluidense Poort, Rechtbankstraat 1, bij cultuurgebouw Zinder. In de garage gelden dezelfde tarieven als op de parkeerterreinen rond de binnenstad, €1,40 per uur, met eenparkeergarage Westluidense Poort naast goudkleurig Zinder gebouw maximum van € 8,40 per dag. Deze parkeergarage werkt volgens het systeem van kenteken-parkeren. Er is dus geen slagboom. Camera’s registreren je kenteken bij het in- en uitrijden. Je krijgt dan ook geen kaartje om uit te checken.

Komt je met de auto uit het zuiden en wil je gratis parkeren?
Rijd dan naar Wamel en hou daar Tiel (voetveer) aan. Parkeer daar gratis en steek met het voetveer de Waal over. Op donderdag (koopavond) vaart het veer elke 20 minuten van 7 uur 's morgens tot 9 uur 's avonds.  Het tarief is € 1,05 p.p. Vanaf het veer loop je in 5 minuten naar de Agnietenhof. Volg de gekantelde A die op de lantaarnpalen zijn bevestigd.

Treintaxi/regiotaxi

De regiotaxi rijdt met een verkorte voorrijtijd van 20 minuten vanaf NS-station Tiel tussen 6 uur ‘s morgens en 1 uur ‘s nachts. Opstapplaats is bij de speciale meldzuil op het voorplein van het treinstation. Reizigers betalen voor het aantal zones en de opstapzone. Deze extra service geldt niet voor reizigers die de rit op een andere manier bestellen, bijvoorbeeld vooraf telefonisch.